M&C Saatchi

Show project profileStart slideshow


About this Project

Informed by M&C Saatchi's guiding principle 'Brutal Simplicity of Thought', the reconfiguration of their Shortland Street offices involved the ‘liberation’ of their earlier cramped and confined client and entertaining spaces.

The resulting design provides a spacious and adaptable space, facilitating a range of staff and client interactions; from informal meetings through to large scale functions and entertaining.

Details

Client M&C Saatchi

Location 18 Shortland Street
Auckland
New Zealand

Completion date November 2011


Design

Technique

MC SAATCHI 02

The Leaner

MC SAATCHI 03

Breakout area

MC SAATCHI 06

View out to terrace

MC SAATCHI 10

Saatchi quote

MC SAATCHI 04

Reception alcove

MC SAATCHI 05

View through meeting rooms

MCSAATCHI 07

Leaner craftsmanship

MC SAATCHI 08

Boardroom lobby

MC SAATCHI 09

Long bar


Technical Aspects – View more images and quotes on this project